SOFTWARE

Verkrijg financieel inzicht van A tot Z

Van geautomatiseerde input tot pertinente rapportering: RACS stroomlijnt uw volledige financiële proces in een handomdraai. Van lijsten en wettelijke rapporten, over volledig geïntegreerde Excel-rapportering, tot realtime dashboards.

Teken voor drie voordelen op een rij

De essentiële kenmerken van performante software voor financieel beheer in een complexe omgeving

Geautomatiseerd

Automatisatie van input maakt tijd vrij bij uw medewerkers. Daardoor kunnen zij gerichter en meer betekenisvol werk uitoefenen, binnen eenzelfde tijdsbestek. Uw bedrijf groeit, zonder meerkost.

Veelvoudig

Haarscherpe analyses en rapporteringen over een veelvoud aan dimensies, budgetten, valuta, rekeningsstelsels en internationale normeringen. Hoe complexer, hoe liever.

Volledig

Een compleet overzicht van realtime cijfers in één oogopslag. Dashboards met uw KPI's en drilldown functies zijn uw kompas. Recht op uw doel af.

Kies voor een sterk staaltje business intelligence
Breng structuur in uw data

Maak komaf met de overvloed aan externe rapporteringstools. RACS brengt de data van alle dimensies en entiteiten samen en extraheert ze tot één gestructureerd geheel. Het resultaat? Een snelle verwerking, correctie, doorboeking en afsluiting. Dat gaat recht naar de ROI van uw bedrijf!

Ontdek gebruikscomfort in het kwadraat
Intuïtieve input, heldere output op maat van uw bedrijf

Met de intuïtieve RACS-software is de input van uw data zó geklaard. De toegankelijke dashboards geven u in één oogopslag een stand van zaken. RACS-software is afgestemd op elk functieniveau binnen uw bedrijf. De gebruiker krijgt toegang tot de controle- en rapporteringsmogelijkheden die hij nodig heeft. Niet meer, niet minder. Data delen is geen probleem. Ieder profiel bepaalt exact welke data relevant is. Heeft u nog andere wensen? Geen punt, wij passen de software probleemloos aan.

Maak kennis met de RACS-modules

Vier varianten voor een onberispelijk financieel beheer

Finance
Focust op financieel beheer voor servicegerichte bedrijven. Deze module staat in voor algemene en analytische boekhouding, budgetcontrole, kredietbewaking, vaste activa, cashmanagement en internationale btw, en zo veel meer.
Procurement
Automatiseert uw procurementproces, onder andere dankzij efficiënte verwerking van bestellingen en klantenorders. In combinatie met RACS Invoice automatiseert u het volledige traject van purchase to pay.
Reporting
Van algemene en wettelijke rapporteringen tot zeer intensieve en uitgebreide rapporteringen volgens de strenge normen en eisen van toezichthouders en regelgevers (o.a. volgens IAS en IFRS).
Scanning & Integration
Verwerkt in enterprise-omgevingen tot 80% van de input en verwerkt automatisch facturen via scanning. Onze integratiemogelijkheden zijn bovendien haast eindeloos. Kom gerust eens praten met onze klanten!
Web
De interface voor uw read-only-gebruikers, zoals goedkeurders, externe medewerkers en projectmedewerkers. De weboplossing beschikt over alle functies om de andere modaliteiten te ondersteunen. Het aantal gebruikers is onbeperkt!