Zij inspireren ons. Elke dag.

Wat onze klanten gemeenschappelijk hebben? Zij werken in veeleisende financiële omgevingen. Hun tijd is krap, de deadlines strak. Zij sturen op basis van real time resultaten en zoeken naar specifieke functies voor hun nichemarkt. Daag ons gerust uit!

De mensen achter de schermen van RACS ontwikkelen niet alleen steengoede software. Ze leveren ook uitstekende support. We kunnen bij hen terecht voor al onze boekhoudvragen. De tijd die we daarmee uitsparen is voor ons een belangrijke toegevoegde waarde.

Nadine Verheyen
Hoofd financiële administratie

Dankzij de RACS-software beschikken we steeds over uiterst accurate gegevens. Dat vertaalt zich voor ons in onderscheidende waardecreatie, en dit in een zeer concurrentiële markt. De doorlooptijd van de implementatie verliep volledig volgens de verwachtingen van Nieulandt Recycling.

Het RACS-team bewijst dat zij hun systeem snel en vakkundig kunnen aanpassen aan onze werkwijzen en nieuwe wensen. Hun software is weldoordacht en combineert complexe processen met uitzonderlijk gebruikscomfort. We merken ook dat ze continu willen verbeteren. Eerlijk? RACS overstijgt onze verwachtingen.

Marcel van der Plas
Finance Manager Shared Service Center

Het RACS-team kent onze sector door en door. Dat bespaart ons veel tijd bij de implementatie van nieuwe toepassingen. De helpdesk bestaat uit competente mensen bij wie we snel terecht kunnen voor gelijk welke vraag. En dankzij hun software voeren we de boekhouding van onze verschillende buitenlandse vestigingen op eenzelfde platform. Dat is enorm efficiënt.

Dirk Van Meer
Accounting Manager