Onze klanten

Wat onze klanten gemeenschappelijk hebben? Zij werken in veeleisende en complexe financiële omgevingen. Hun tijd is krap, de deadlines strak. Zij sturen op basis van real time resultaten en maken van data hun groeimotor.

RACS biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De software is bijzonder betrouwbaar en op vlak van IT en infrastructuur vraagt de oplossing weinig onderhoud.

Wim Van Besien
CFO TUI

Voor Montea biedt digitalisering een solide basis voor verdere automatisering. RACS is hierbij een onmisbare schakel voor verdere professionalisering van finance binnen de organisatie.

Els Vervaecke
CFO Montea

Met RACS kunnen we volautomatisch datastromen naar onze boekhouding regelen. Daarnaast maakt de dashboards in RACS het verschil met snellere toegang tot onderliggende informatie.

Filip Van Zeebroek
CFO Care Property Invest

De mensen achter de schermen van RACS ontwikkelen niet alleen steengoede software. Ze leveren ook uitstekende support. We kunnen bij hen terecht voor al onze boekhoudvragen. De tijd die we daarmee uitsparen is voor ons een belangrijke toegevoegde waarde.

Nadine Verheyen
Hoofd financiële administratie

Dankzij de RACS-software beschikken we steeds over uiterst accurate gegevens. Dat vertaalt zich voor ons in onderscheidende waardecreatie, en dit in een zeer concurrentiële markt. De doorlooptijd van de implementatie verliep volledig volgens de verwachtingen van Nieulandt Recycling.

Het RACS-team kent onze sector door en door. Dat bespaart ons veel tijd bij de implementatie van nieuwe toepassingen. De helpdesk bestaat uit competente mensen bij wie we snel terecht kunnen voor gelijk welke vraag. En dankzij hun software voeren we de boekhouding van onze verschillende buitenlandse vestigingen op eenzelfde platform. Dat is enorm efficiënt.

Dirk Van Meer
Accounting Manager

Neem contact op met een van onze experts en ontdek welke extra financiële troeven u met RACS nog achter de hand heeft.