03.02.2020

5 voordelen van werken met RACS Technical.

Werkt u nog steeds met papieren werkbonnen? Zoekt u dagelijks nog naar de juiste financiële data? Of vindt u ze soms helemaal niet?

Zou er volgens u een oplossing zijn om heel dit administratief proces gestroomlijnd te doen verlopen?

RACS Technical digitaliseert en automatiseert administratie. Op deze manier worden alle onderdelen of materialen, klantgegevens, projectinformatie en nog veel meer digitaal, snel en correct verwerkt.
Medewerkers die data nodig hebben krijgen meteen toegang tot alle nodige info om dit boekhoudkundig in orde te brengen.
Wat betekent dit concreet voor uw business?

1. Automatisatie.

Uw bedrijf werkt nog niet geautomatiseerd? Dan is de tijd van verandering nu aangebroken met RACS Technical. Ga voor een geautomatiseerd beheer van onderhoud en planning: Ticket systemen, die resulteren in taken en werkorders, direct gelinkt aan de leverbonnen die geheel automatisch na uitvoering en levering doorlopen naar facturatie, conform de gemaakte afspraken en eventuele raamcontracten afgesloten met de klant. Gedaan met logge administratie. Factureer sneller, efficiënter en transparanter!

2. Uw constante digitale lijn.

Met RACS Technical bent u steeds digitaal verbonden. Zo kunnen uw medewerkers digitaal aangestuurd worden en een juiste service en opvolging bieden. Steeds het volledige technische dossier op zak, gemakkelijk en toegankelijk voor elke gebruiker op elk moment via om het even welk apparaat. Dat is RACS. Ga voor een onafgebroken kwaliteit van uw service van kantoor tot werf.

3. Straal nog meer professionaliteit uit.

Uw techniekers hanteren een uiterst efficiënte workflow, zowel op kantoor als bij de klant. Door de onmiddellijke beschikbaarheid van de juiste informatie wordt elke samenwerking een plezier. Op die manier staan uw klanten centraal en worden ze beter en sneller opgevolgd. Daar tekent toch iedereen voor?

4. Go Paperless.

Gedaan met onleesbare, onvolledige of onvindbare werkbonnen.
RACS Technical linkt uw digitale werkbon rechtstreeks met alle databases die de data nodig hebben. De info is ten allen tijde beschikbaar en overzichtelijk. U bespaart tijd, kosten en wint aan efficiëntie.

5. Een klare visie op uw business.

Zoek- of giswerk behoren tot de verleden tijd.
Op elke moment hebt u overzicht van en inzicht in uw business.
Alle data over uw klant wordt verzameld op één plaats en heeft u binnen handbereik (Wat was de laatste contact? Wat is er lopende? Sinds wanneer is de klant aangesloten? Wanneer is er welk onderhoud? Wat dient er bij de klant vervangen te worden?…)
Vertrouw op RACS om dagelijks de belangrijke beslissingen te nemen die echt tellen voor uw business. Kortom: U bent met minder inspanning steeds een stap voor op uw concurrentie!

Waarom RACS?

Met Racs bent u verzekerd van:

  • Kennis van uw sector
  • Jarenlange ervaring
  • Een persoonlijke begeleiding bij opstart en vervolg
  • Support door experten die uw omgeving perfect kennen
  • Een proactieve service
  • Een veilige data oplossing (GDPR compliant, encryptie)

Laat u tijdens een afspraak overtuigen waar u met uw onderneming morgen kan staan, inzake professionele uitstraling en groei.

Bent u klaar voor RACS?

We tonen onze oplossing graag live bij u op kantoor, met échte voorbeelden op vraag van u en uw medewerkers. Dan ziet u hoe het er met RACS echt aan toe kan gaan. Pas dan zal u merken waarin RACS het verschil maakt in uw verdere groei.