RACS Wholesale

RACS Wholesale is een totaaloplossing voor uw kantoor en uw business. Uw administratie staat te allen tijde rechtstreeks in contact met de mensen ‘op de baan’. U bespaart veel kostbare tijd, energie en geld en vermijdt nutteloze verplaatsingen voor planning en papierwerk.. RACS Wholesale houdt uw bedrijf competitief in een steeds veranderende digitale wereld.

RACS service support medewerker

Minder admin time, meer business time

Verspil geen energie meer aan het verzamelen van documenten om dan handmatig te factureren. RACS Wholesale doet dit automatisch. Geen onnodige kosten én meer tijd voor uw klanten.

RACS Team meeting

Een efficiënte flow start bij een correcte planning

Planning is een dynamisch gegeven. Wijzigingen in planning of nieuwe opdrachten worden onmiddellijk zichtbaar. Volg de uitvoering van de taken visueel op het planningsbord. Een medewerker ziek of op vakantie? De integratie met ziekte- of vakantieaanvragen verwittigt bij het inplannen van de medewerkers.

Benieuwd hoe RACS Wholesale uw bedrijf naar een hoger niveau tilt?

Laat u overtuigen aan de hand van een demo of lees onze klantencases.
Laptop technisch plan dossier

Steeds uw technisch dossier bij de hand

Welke opdrachten werden bij de klant reeds uitgevoerd? Wat is er geïnstalleerd? Om het even waar kan de informatie geraadpleegd en aangevuld worden. Zo zijn uw klanten steeds verzekerd van een gerichte service.

Geautomatiseerde boekhouding

Elke stap uitgevoerd doorheen het werkproces wordt automatisch geboekt. Opvolging van betalingen ingelezen via coda-bestanden en het sturen van aanmaningen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die RACS biedt binnen een volledige boekhouding.

RACS-medewerker-laptop-kantoor

Rapportering rond klanten en projecten

Een overzicht van uw klanten of een uitvoerige rapportage per project heb je met één klik op de knop. Geen over en weer geloop met ondertekende papieren, tijdsregistraties of werkbonnen. Alles verloopt digitaal en geïntegreerd.

RACS ERP dashboard overzicht met grafieken en tabellen

Dashboards sturen u de juiste richting in.

De dashboard module biedt u snel een overzichtelijk beeld van uw huidige situatie. Zo neemt u weloverwogen beslissingen op om het even welk moment binnen uw bedrijfsprocessen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Teken voor drie voordelen

Eenvoudig in gebruik

RACS Wholesale werkt eenvoudig en intuïtief. Uw medewerkers zullen minder tijd besteden aan papierwerk en meer tijd hebben voor de essentie van uw business.

Krachtige modules

Facturatie, boekhouding, tijdregistratie, CRM, Planning en HR, het zijn maar enkele van de vele modules van RACS Wholesale. De input en het delen van data verloopt sneller, efficiënter en preciezer.

Mobiel

Uw kantoor reikt tot bij de klant. Raadpleeg en deel uw belangrijke data en documenten op een veilige manier, waar, wanneer en hoe u het wil. 

De financiële software van RACS is bijzonder gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De rapportering naar onze Amerikaanse moedermaatschappij verloopt vlot. Onze gegevens sorteren en downloaden we in een eenvoudige Excelsheet, waardoor we gelijk welke financiële analyse kunnen uitvoeren in elk formaat. RACS voldoet bovendien aan alle wettelijke vereisten. En als die wijzigen? Dan past het RACS-team ze snel en accuraat aan.
Dirk Van Meer
Accounting Manager