RACS Plumbing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent porta hendrerit dui, quis volutpat purus. Aenean tellus tellus, gravida ac ultricies a, malesuada a orci.

RACS service support medewerker

Minder admin time, meer business time

Verspil geen tijd meer aan handmatig factureren. Dat neemt RACS Electrical wel voor zijn rekening. Zo heb jij meer tijd voor jkouw klanten.

RACS service support medewerker

Structuur in klanten en projecten

Of het nu een overzicht van uw klanten of een rapportage per project is. Met RACS Electrical is het slechts een klik verwijderd.

Lorem ipsum dolor

Curabitur scelerisque lacus erat, quis luctus elit ultrices eget. Aliquam pharetra purus non leo iaculis, at vestibulum nisi ultrices.
RACS service support medewerker

Volg je kosten op de voet

Maak een foto van je facturen en onkostenota’s. De scanningmodule van RACS Electrical verwerkt de data auyomatisch om tot cifermatige inzichten.

RACS service support medewerker

Dashboards sturen je de juiste richting uit.

De dashboardmodule biedt u snel een overzichtelijk veeld van uw data. Zo kan u snel en wel overwogen de juiste beslissingen nemen in om het even welke false van uw bedrijfsprocessen.

RACS service support medewerker

Steed je technisch dossier bij de hand

Van ticket of bestelling tot planning of uitvoering. Met RACS heb je steeds een technisch dossier per project op zak.

Teken voor drie voordelen

Eenvoudig in gebruik

RACS Electrical is eenvoudig en intuitief. Je zal minder tijd besteden aan papierwerk en meer tijd hebben voor wat echt telt.

Krachtige modules

Factureren, tijdsregistratie, CRM en nog veel meer… RACS Electrical automatiseert het door middel van krachtige modules in een handomdraai.

Organisatie in de cloud

Raadpleeg jouw belangrijke data op een veilige manier, waar, wanneer en hoe jij het wil. RACS werkt in de cloud en zorgt voor gemoedsrust.

De financiële software van RACS is bijzonder gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De rapportering naar onze Amerikaanse moedermaatschappij verloopt vlot. Onze gegevens sorteren en downloaden we in een eenvoudige Excelsheet, waardoor we gelijk welke financiële analyse kunnen uitvoeren in elk formaat. RACS voldoet bovendien aan alle wettelijke vereisten. En als die wijzigen? Dan past het RACS-team ze snel en accuraat aan.
Dirk Van Meer
Accounting Manager