Meer tijd voor de essentie van uw business

U heeft uw zaak gestart om uw passie na te streven en uw klanten van dienst te zijn.
Niet om de administratie te doen. Daarom biedt RACS product- en service-ervaringen aan waarmee u tijd kan besparen, sneller kan factureren en meer werk kan verzetten met evenveel personeel. De groei van uw bedrijf kost minder met RACS.

Drie voordelen

De essentiele kenmerken van krachtige software voor financieel beheer.

Eenvoudig

RACS werkt eenvoudig en intuïtief. Uw medewerkers zullen minder tijd besteden aan papierwerk en meer tijd hebben voor de essentie van uw business.

Krachtig

Facturatie, boekhouding, tijdregistratie, CRM, Planning en HR, het zijn maar enkele van de vele modules van RACS. De input en het delen van data verloopt sneller, efficiënter en preciezer.

RACS volledigheid
Mobiel

Uw kantoor reikt tot bij de klant. Raadpleeg en deel uw belangrijke data en documenten op een veilige manier, waar, wanneer en hoe u het wil.

De financiële software van RACS is bijzonder gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De rapportering naar onze Amerikaanse moedermaatschappij verloopt vlot. Onze gegevens sorteren en downloaden we in een eenvoudige Excelsheet, waardoor we gelijk welke financiële analyse kunnen uitvoeren in elk formaat. RACS voldoet bovendien aan alle wettelijke vereisten. En als die wijzigen? Dan past het RACS-team ze snel en accuraat aan.
Dirk Van Meer
Accounting Manager