Sterproduct RACS wordt nieuwe bedrijfsnaam

"Performante software. Topservice op maat."

Op zoek naar een Financieel Management Systeem?

De support is effectief en efficiënt en van een hogere klasse. Een partner waar we kunnen op rekenen voor onze financiële / administratieve software, dat is wat we zochten, en dat is wat we vonden.

RACS is een gebruiksvriendelijk pakket dat volledig voldoet aan onze verwachtingen. Het RACS team reageert steeds snel, efficiënt, professioneel en vriendelijk op onze noden. Wij genieten al jaren van een fijne samenwerking. Het boekhoudteam van Euroports

Er is veel sectoriële kennis aanwezig bij het team van RACS, dit werkt zeer tijdsbesparend bij de implementatie van nieuwe toepassingen. Een zeer snelle en competente helpdesk achter de hoek. We kunnen met RACS de boekhouding van onze verschillende buitenlandse vestigingen voeren op eenzelfde platform.

RACS biedt ons naast gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid ook de mogelijkheid om onze rapporteringen naar onze moedermaatschappij in de USA probleemloos en snel te laten verlopen.

Met deze gerichte oplossing beschikken we steeds over zeer correcte gegevens en RACS bezorgt Nieulandt Recycling een onderscheidend vermogen in een zeer concurrentiële markt...

RACS gaat verder dan een gewoon boekhoudpakket. we kunnen heel gedetailleerd werken met vooraf bepaalde kostenplaatsen en projecten. De consultatiemogelijkheden zijn schitteren. En ook complexe facturen stellen we snel op.

Wij hebben gekozen voor de mensen achter de schermen die RACS ontwikkelen. Zij bieden niet alleen een goed software product aan, maar we kunnen bij hen ook terecht voor onze vragen.

Het RACS team bewees dat zij RACS snel en vakkundig kunnen aanpassen aan bestaande werkwijzen en nieuwe wensen. RACS is een doordacht systeem dat complexe processen aankan en gebruiksvriendelijk blijft.

Regal Beloit Belgium nv
3-way matching

3-way matching principe in RACS

Heel dit controleproces is noodzakelijk om fraude en verlies te vermijden maar voegt verder geen toegevoegde waarde toe. We kunnen dit dus eigenlijk beschouwen als een pure kost. Al snel komt dan de vraag: “Hoe kunnen we deze kost reduceren?”

RACS procurement to pay

het Procurement to Pay proces kent 6 stakeholders

Procurement to pay is één van de belangrijkste processen in eender welk bedrijf omdat zowat iedere afdeling erbij betrokken wordt. Welke impact zou het automatiseren van dit proces hebben op de verschillende stakeholders?

Raposa is klaar voor de volgende stap

Raposa is klaar voor de volgende stap

Een diepgewortelde frustratie “Het was een diepgewortelde frustratie die mij 25 jaar geleden motiveerde om als hoofdboekhouder van Bocimar de overstap naar de kant van Real Software, toen nog een software bedrijf, te zetten.” Zegt Eric De Vos, CEO en oprichter van Raposa.” Deze frustratie was gegroeid door de gebrekkige ondersteuning die je vaak kreeg Verder lezen…

RACS software voor het beheer en verhuur van vastgoed

Raposa ontwikkelde voor MONTEA software voor het beheer en verhuur van vastgoed

Montea, een beursgenoteerde specialist in logistiek vastgoed in de Benelux en Frankrijk, koos in 2013 voor een partnership met Raposa omdat zij overtuigd waren van de degelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid van RACS maar ook omdat ze er alle vertrouwen in hadden dat het development team van Raposa er in zou slagen om de nodige functionaliteiten Verder lezen…

RACS Financiele software

15 redenen om RACS Financiele Software te kiezen

Nu de eerste Raposa klanten bijna 10 jaar met de RACS Financiele software werken, vonden wij het opportuun om hen eens te bevragen over de redenen waarom zij na 10 jaar nog steeds met RACS Financiele Software en Raposa werken. Onder deze klanten zitten verschillende internationale bedrijven die wereldwijd tot de top in hun sector behoren als Verder lezen…